Bruiloft 3

Soul Men Bruiloft muziek

De ideale band voor jullie bruiloft

Met kippenvel tijdens de ceremonie door prachtig trompet spel. Gasten hartelijk verwelkomen tijdens de receptie met muziek wat als een warm bad voelt. Achtergrond muziek tijdens het diner waar je elkaar kan blijven verstaan. Dat is waar Soul Men om bekend staat.

Een bruiloft muzikaal omlijsten vinden wij erg leuk om te doen. Van muziek te mogen verzorgen op jullie belangrijke dag, kunnen wij geen genoeg krijgen. Van bruiloften in klein gezelschap tot grootschalige bruiloften. Wij zijn overal gemakkelijk te plaatsen omdat we met z’n twee├źn zijn. Onze muziek leent zich uitstekend als achtergrond muziek tijdens de receptie, borrel of het diner. Ook kunnen wij op de voorgrond treden tijden jullie ceremonie. Volledig akoestisch of licht versterkt.

De kleinste Soulband van Nederland

We worden wel eens de kleinste soulband van Nederland genoemd, dat komt omdat we als duo grootst kunnen klinken. In de eerste plaatst kunnen we als duo alle kanten op met ons repertoire. We spelen bekende love songs, soul, pop en jazzy nummers. In de tweede plaats wisselen af met onze instrumenten, Siebren zingt, speelt op akoestische gitaar en op een jazzgitaar. Arjan speelt trompet, bugel en basgitaar. Dit zorgt voor afwisselde sferen en de muziek wordt daardoor nooit eentonig. En dat is nou juist onze kracht. Afwisselend en herkenbaar repertoire geschikt voor een heel breed publiek. Wij maken muziek met passie en dat zul je merken tijdens ons optreden, we hebben een enthousiaste interactie met zowel het publiek als onderling.

Muziek tijdens de receptie en borrel van jullie bruiloft

Tijdens de borrel of receptie van jullie bruiloft wil je dat de sfeer perfect is, daar past goede achtergrondmuziek bij. Soul Men is gespecialiseerd in achtergrondmuziek. We spelen meestal licht versterkt, maar kunnen ook akoestisch optreden.

Muziek tijdens het diner van jullie bruiloft

Soul Men heeft veel ervaring in het verzorgen van livemuziek tijdens het diner bruiloften. De gasten moeten gezellig met elkaar kunnen praten, wij zorgen voor de muzikale finishing touch.

Professionele uitstraling

Wij zijn beroepsmusici en zorgen dat de muziek tot in de puntjes is verzorgd. Daar hoort ook bij dat we goede apparatuur meenemen en sfeervolle verlichting. De uitstraling moet gewoon goed zijn tijdens jullie bruiloft.

Boek nu!

Ben je enthousiast geworden over Soul Men, neem dan contact met ons op voor de beschikbaarheid en een prijsopgave te vragen. We zijn jullie graag van dienst! Succes alvast met de voorbereidingen van jullie bruiloft en feest.