Bruiloft

Een onvergetelijke ervaring

Met kippenvel tijdens de ceremonie door prachtig trompet spel? Sfeervol en verfijnd live achtergrondmuziek tijdens jullie receptie of borrel? Live muziek tijdens het diner waar je fijn overheen kan praten?

Dit zijn momenten waarop Soul Men in te zetten is tijdens jullie bruiloft. Het is altijd fijn om getuige te zijn van iets dat live aan het gebeuren is. Live muziek voegt op deze manier een extra dimensie toe aan jullie borrel, receptie of diner. Met live muziek kunnen wij schakelen volgens de stemming van de gasten. Babbelkousen? Dan spelen we een paar nummers instrumentaal. Dreigt het gesprek echter stil te vallen? Dan schakelen we snel over naar een nummer dat wat meer de aandacht trekt en de conversatie terug op gang brengt. Wij van Soul Men zien iedere gelegenheid als mooie kans om fijne en sfeervolle muzikale omlijsting te verzorgen.

Van kleine intieme bruiloften, tot grootschalige weddings, op elke plek in NL zijn wij als soul men makkelijk weg te zetten omdat we maar met twee zijn. Van verzoeknummers tot sfeervolle aankleding. Eigen licht en geluid, een aangepaste playlist en muziek als wij niet spelen, wij verzorgen het allemaal. We kunnen je verzekeren dat de gasten er zo van zullen genieten dat ze de bekende nummers stilletjes meezingen.

Contact

Ook jou willen we graag helpen met een passende muzikale omlijsting bij je evenement. Neem voor vragen over bruiloften, sociale evenementen en bedrijfsevenementen contact met ons op via de onderstaande mogelijkheden.