Over Ons

Persoonlijk contact en sfeervolle presentatie

Bij grote bedrijfsevenementen en/of bij kleine particuliere gezelschappen brengen wij een sfeervolle muzikale omlijsting met pop muziek, jazz muziek en soul muziek. That’s Soul Men. Onze ervaring leert ons dat we het liefst zelf contact hebben met onze klanten. Zo kunnen wij de muzikale omlijsting het beste aansluiten op het evenement waar wij staan. Dit doen wij door de nummers aan te passen en door het podium aan te kleden naar het evenement. We hebben ondertussen bij heel wat evenementen verfijnde achtergrondmuziek mogen verzorgen. Door elk nieuw contact worden wij aangemoedigd om beter, creatiever en stijlvoller te zijn in ons spel en in onze uitstraling.

Bruiloft

Van kleine intieme bruiloften tot grootschalige weddings, op elke plek in NL, wij verzorgen de livemuziek bij de ceremonie, receptie of borrel.

Sociaal Event

Genieten van live achtergrondmuziek tijdens de jaarlijkse barbecue in de straat of live achtergrondmuziek bij de grootse viering van je verjaardag.

Bedrijfs Event

Muzikale omlijsting nodig bij een symposium of afscheid van een collega. Laat dat maar aan Soul Men over.

Ontmoet Soul Men

Soul Men staat bekend om hun fijne achtergrondmuziek en sfeervolle presentatie. We stellen onszelf even voor:

Arjan Stam

Als trompettist is Arjan Stam afgestudeerd aan het Artez Conservatorium Zwolle waar hij lessen volgde bij o.a. Jan Wessels, Rini Swinkels, Jos Verspagen, Bert Pfeiffer en Angelo Verploegen. In de loop der jaren heeft hij gewerkt met veel bands en artiesten, waaronder JazzArt Orchestra, Millennium Jazz Orchestra, Noordpool Orkest, Trijntje Oosterhuis, John Clayton, Randy Brecker, Ack van Rooyen, Eric Vloeimans en diverse popbands en blazerssecties. Naast sectiewerk vindt Arjan het heerlijk om in kleine bezettingen zoals Soul Men te werken als jazz en pop trompettist

Siebren Zijlstra

Als gitarist en zanger is Siebren Zijlstra afgestudeerd aan het Artez Conservatorium Arnhem waar hij lessen volgde bij o.a. Henk van Rossum, Henk van Benthem, Onno Kelk, Jerome Holl en Hartog Eyeseman. In de loop der jaren heeft hij gewerkt met diverse artiesten en bands als gitarist, zanger en songwriter in de genres pop, jazz, soul, funk en rock. Ook heeft Siebren in maart 2023 zijn eigen CD uitgebracht met 9 eigen songs. Naast het schrijven en als sessie gitarist aan het werk zijn, vindt Siebren het heerlijk om in duo bezettingen zoals Soul Men te werken als begeleidende gitarist en zanger.

Contact

Ook jou willen we graag helpen met een passende muzikale omlijsting bij je evenement. Neem voor vragen over bruiloften, sociale evenementen en bedrijfsevenementen contact met ons op via de onderstaande mogelijkheden.