Sociaal Event

Verzorgd, sfeervol en gezellig!

Er is altijd wel een goede reden om iets te vieren. Een verjaardag, een huwelijksjubileum, de jaarlijkse barbecue, een babyshower of het behalen van een diploma. Dit zijn gelegenheden waar je gezellig met een groep bekenden bij elkaar komt. Dan is het altijd fijn om getuige te zijn van iets wat live aan het gebeuren is. Live muziek voegt op deze manier een extra dimensie toe aan jullie verjaardag of feestje. Wij van Soul Men zien iedere gelegenheid als mooie kans om fijne en sfeervolle muzikale omlijsting te verzorgen. Vier het leven met de mensen die je liefhebt, en geniet tijdens een hapje en een drankje van live achtergrond muziek van Soul Men.

Een verzoeknummer, sfeervolle aankleding, eigen licht en geluid, een aangepast playlist en muziek muziek als wij niet spelen. Al met al een tot in de puntjes verzorgde achtergrond band. We kunnen je verzekeren dat de gasten er zo van zullen genieten dat ze de bekende liedjes lekker stilletjes meezingen.

Contact

Ook jou willen we graag helpen met een passende muzikale omlijsting bij je evenement. Neem voor vragen over bruiloften, sociale evenementen en bedrijfsevenementen contact met ons op via de onderstaande mogelijkheden.